Gilde St. JanActueelActiviteitenGeschiedenisJeugdVrienden van het GildeFoto's
Naar Fotoalbum
Foto's


Foto: Erik van Asten

Welkom op de fotopagina van deze website!


We hebben een online album gemaakt dat de mogelijkheid biedt een dia-show af te spelen van de foto’s. 

De eigenschappen van de diashow zoals snelheid zijn gemakkelijk zelf in te stellen. Klik op het gewenste album en vervolgens op "slideshow"/ “diashow” rechtsboven op de fotopagina om de diashow te starten. Het aantal seconden dat een foto in beeld blijft en het stoppen en hervatten van de show wijzen zich vanzelf. Door op “full size” te klikken kunnen de foto’s nog iets vergroot weergegeven worden.

Klik links van deze pagina op "Naar Fotoalbum" om naar het nieuwe album te gaan. Of klik gewoon hier.

We bieden de mogelijkheid om foto's van gildeactiviteiten, die gepubliceerd zijn op deze site, bij te bestellen. Het bestellen van de orginele digitale bestanden is kostenloos; deze bestanden worden dan per e-mail naar u toegestuurd. Mail de namen van betreffende foto's naar foto@gildeleenderstrijp.nl

Heeft u zelf een mooie foto van ons Gilde gemaakt? Mail deze dan naar foto@gildeleenderstrijp.nl

We zullen uw foto dan in ons online fotoboek plaatsen. Denk er wel even aan om de foto's te verkleinen naar 1024 x 768 pixels, of een bestandsomvang kleiner dan 250 Kb. Als alternatief kunt u de (onverkleinde) foto's op CD of DVD branden en afgeven bij Th. van Hooff, Strijperstraat 48a. Via deze weg zullen de foto's ook op de website terecht komen.

Alvast dank!
 

Vragen over het Gilde? Mail naar info@gildeleenderstrijp.nl 

Vragen over de website? Mail naar webmaster@gildeleenderstrijp.nl

Gilde St. JanActueelActiviteitenGeschiedenisJeugdVrienden van het GildeFoto's